Informationsblad 5

26 januari 2007 Information till medlemmarna i brf Talludden från styrelsens protokoll 08. Informationen finns också på vår anslagstavla.

Föreningens ekonomi
2006 års resultat är ännu inte riktigt klart, men inga fakturor, som skall bokföras på 2006, finns, varför vi kan överblicka resultatet. Detta ser väldigt bra ut. Vi återkommer med mer info när vi vet.

Övertagande av lån
Styrelsen har beslutat att inte gå vidare med övertagande av lån från föreningen till medlemmarna. Info kommer i brevlådorna.

Dålig luft i förråden
”Paxfläktarna är installerade och i arbete i våra skyddsrum.

Extra arbetsdag.
Ett tack till de medlemmar som ställde upp vid den extra arbetsdagen för att räfsa upp de löv som inte togs omhand vid förra arbetsdagen. Arbetet avslutades med kaffe och pepparkaka på udden.

Julgranar
Ett stort tack till Jan-Olof Olsson för de vackra julgranarna han har ordnat till föreningen. Tack även till dem som hjälpt till att sätta upp och ta ner dem.

Brandskyddsarbete och ”Lagen om skydd mot olyckor”
Ansvaret för brandskyddet är i lag reglerat. Styrelsen har antagit regler och ansvarig för detta område. Info kommer att delas ut i brevlådorna och bör sättas in i HSB-pärmen. Ansvarig inom styrelsen är Sten-Åke Radner.

Med vänlig hälsning Styrelsen