TV-installation

13 april 2013 Installation för Telia digital TV börjar på tisdag!

Brf Talludden har fått ett hastigt påkommet erbjudande! Och behöver några medlemmar som kan ta emot tekniker på tisdag den 16 april.

Då börjar IMTECH (tidigare NEA Installation) med att installera nätverksuttag för anslutning av digitalbox till Telia digital TV. I avtalet ingår 1 st. uttag, normalt placerat i vardagsrummet. Tekniker behöver tillträde till de lägenheter där detta ska göras.

Vill någon medlem inte ha detta utfört så är det inget tvång. Föreningen förutsätter att alla medlemmar medverkar så att installationen kan fortlöpa utan hinder för IMTECHs tekniker.

Blankett kommer att delas ut på måndag där man kan fylla i om tekniker får tillåtelse att gå in med huvudnyckel alternativt att lägenhetsinnehavare är hemma och öppnar vid överenskommen tid.

Någon utrustning är ännu inte levererad och leveranstid vet vi inte i dag. Driftsättning kommer alltså att ske vid ett senare tillfälle som vi återkommer till så snart vi vet mer.

Har någon medlem tecknat ett eget avtal med Telia där dom har Gateway, s.k. smartbox redan idag ska den skickas tillbaka till Telia efter driftsättningen av den nya, brev kommer att skickas ut hur man går tillväga.

Frågor besvaras av Berne Ekvall
Tfn: 0706-141026

Styrelsen