Nyhetsbrev november

01 december 2016

Byggnytt 
Just nu håller vi på med invändiga arbeten, bland annat montage av innerväggar. Kanske hinner vi även börja med visst målningsarbete innan det är dags för första stomvisning (se nedan).

Inflyttning 
Preliminärt räknar vi med inflyttning i juni 2017. Under december återkommer med exakt inflyttningsdatum för just din lägenhet. 

Upplåtelseavtal 
I början av nästa år kommer mäklaren att kontakta dig för att skriva upplåtelseavtal. 

Stomvisning för de tre nedre våningsplanen 
Vi har nöjet att bjuda in dig som köpt någon av lägenheterna 1-12 eller 25-36 (plan 11-13) till den första stomvisningen i brf Ågatan, där du träffar medarbetare från HSB samt från entreprenören HMB. Vid detta tillfälle återstår en hel del arbete i lägenheten men du får i alla fall en bra uppfattning om planlösning och utsikt. 

I samband med visningen bjuder vi på en lättare lunch (wrap eller liknande). 

Datum: Torsdag 8 december 2016 
Tid: Klockan 11.30-12.45. Lättare lunch serveras. 
Plats: Byggarbetsplatsen, Östra Ågatan 
OSA: Senast 5 december till anna.dahlin@hsb.se 

Stomvisning för de tre övre våningsplanen 
Den andra stomvisningen - för dig som köpt någon av lägenheterna 13-24 eller 37-48 (plan 14-16) - planeras till januari 2017. Vi återkommer med inbjudan.

Säkerheten i fokus
Stomvisningen blir det första tillfället för dig att komma in i lägenheten, då vi av säkerhetsskäl inte kan släppa in dig på bygget annars. Vid visningen är det mycket viktigt att du följer anvisningar på platsen samt respekterar avspärrade områden.

Varmt välkommen!