Nyhetsbrev september

13 september 2016 Projektet löper på väl, utan förseningar. Just nu arbetar vi med utvändiga fasadarbeten och innerväggar inne i lägenheterna.

Kommande stomvisningar 
Under senhösten planerar vi två stomvisningar, den första i november och den andra i december. Vi samlas då i visningslokalen på Östra Ågatan 95 för information och lunch. Därefter blir det tillfälle att gå in i huset och titta på din lägenhet i ett tidigt skede. Fullständig inbjudan kommer under hösten.

Båda lokalerna uthyrda 
Föreningens båda butikslokaler är nu uthyrda. Den ena till en kommunal förskola, den andra till en revisionsbyrå. Förskolan planerar att öppna i slutet av 2017. Kontakta gärna kommunen snarast om du är intresserad av att ställa ditt barn i kö för en plats.

Kringliggande kvarter 
Den låga rosa huslängen mellan brf Ågatan (Åsikten 1) och brf Hamnen (Åsikten 2) kommer att utnyttjas av närliggande byggprojekt fram till 2019/2020. NCC:s bodetablering tvärs over gatan står kvar till och med 2018/2019.

Vi har väl dina aktuella kontaktuppgifter? 
För att du säkert ska få all fortlöpande information från projektet fram till inflyttning, är det mycket viktigt att vi har dina aktuella kontaktuppgifter. Nyhetsbrev som detta skickas normalt ut via mejl men även sms kan förekomma. Därför ber vi dig alltid kontakta oss om du byter e-postadress eller får nytt mobilnummer. 
Jag har nya kontaktuppgifter

Läs nyhetsbrevet som e-brev här