Brevlådan till styrelsen är borttagen

20 juni 2023 Vilka kontaktvägar gäller?

Tidigare hade vi i styrelsen en brevlåda i källaren på Liljegatan 4 D. Brevlådan är nu borttagen. I en allt mer digitaliserad tillvaro har den helt enkelt inte använts.

Vi är givetvis fortsatt intresserade av att få höra dina synpunkter. Om du behöver komma i kontakt med styrelsen – skriftligt eller muntligt – får du gärna börja med att vända dig till vår förvaltare Marcela Covarrubias. Hon kommer att föra frågorna vidare till rätt person i styrelsen. Hon kan också direkt hjälpa dig om du har generella fastighetsfrågor, vill veta mer om föreningen, har frågor kring andrahandsuthyrning, försäljningar, köhantering för parkering och förråd eller tillgång till gym och bastu. Marcela nås på telefonnummer 018-18 01 26 eller e-postadress forvaltaravdelningen@hsb.se. Om du vill skriva så är adressen HSB brf Åttan i Uppsala, c/o HSB Uppsala, Marcela Covarrubias, Box 1103, 751 41 Uppsala. Du når vår förvaltare kontorstid måndag till fredag.

Om du vill hyra övernattningsrummet, samlingslokalen, hobbyrummet eller gästparkeringen så vänder du dig direkt till Jan Balkeståhl, uthyrningsansvarig i föreningen och ledamot i styrelsen. Jan nås på e-postadressen jan.balkestahl@bredband.net

Hälsningar

Styrelsen


Till nyhetslistan