Möjlighet att slänga grovsopor & elektronik

22 september 2024 Den 18-20 oktober ställs container ut på gården

Styrelsen har beställt en container för grovsopor och ett separat kärl för elektronik åt föreningens medlemmar från och med fredagen den 18 oktober till och med söndagen den 20 oktober. Behållarna placeras som vanligt på grusplanen mellan parkeringen och Liljegatan 4 D. 

Tack för att du tänker på att inte slänga farligt avfall i containrarna. Farligt avfall är till exempel kemikalier, lösningsmedel, lim, färgrester, batterier och kylskåp. Om farligt avfall ändå slängs i containrarna får föreningen (och indirekt vi alla) betala en straffavgift.

I några av våra soprum står saker som borde ha slängts i container eller lämnats in till en återvinningscentral. Du som vet med dig att du har ställt ner saker där ansvarar för att slänga dem i containern i oktober. Vi i styrelsen ombesörjer två gånger per år containrar för att underlätta för oss alla att få iväg otympliga saker och material som inte kan slängas i soprummen. Vi som enskilda föreningsmedlemmar ansvarar däremellan för att själva ta hand om detta och åka till återvinningscentral. Tack för ditt samarbete.


Till nyhetslistan