Styrelsemöte i april

16 april 2023 Tisdagen den 4 april sammanträdde styrelsen.

Lediga förråd
Har du ont om utrymme? Skulle du behöva ett extra förråd? Det finns i dagsläget flera lediga förråd i vår förening, bland annat ett större förråd i S:t Görans-fastigheten (där vi tidigare hade stenmangeln). Kontakta gärna vår förvaltare för mer information om hyresmöjlighet. Du hittar kontaktuppgifter på vår hemsida

Asfaltering av parkeringen

Asfalten på vår parkering är i dåligt skick och behöver bytas ut. Vi delar parkeringsytan med våra två grannföreningar. Samtal fortsätter kring möjligheten att dela på arbete och kostnad.

 

Stamspolning

Under slutet av 2022 gjordes en stamspolning av köks- och badrumsavlopp. Syftet var att underhålla och förebygga så att våra rörstammar inte sätts igen. Hantverkarna har nu fått tillgång till de sista lägenheterna som kvarstod och stamspolningen är därmed klar.

Uthyrningsansvarig
Den nya styrelsen fördelade arbetsuppgifter mellan sig. Jan Balkeståhl blir uthyrningsansvarig. Det innebär att du kontaktar Jan om du vill boka hobbyrummet, få tillgång till gästparkeringen eller hyra samlingslokalen och gästrummet. Du hittar Jans kontaktuppgifter på vår hemsida.

Nästa möte
Styrelsen sammanträder den 23 maj kl. 19.00.

Kontakta oss gärna om du har frågor.

Hälsningar från styrelsen i HSB brf Åttan i Uppsala


Till nyhetslistan