Styrelsemöte i augusti

22 augusti 2024 Här följer en kort sammanfattning av några av de ämnen som togs upp den 13 augusti.

Lägenhetsöverlåtelser
På mötet fick vi information om två nya lägenhetsöverlåtelser. Det gäller en etta (32 kvm) och en tvåa (44,5 kvm) på S:t Göransgatan 22 respektive 24 C. 

Andrahandsupplåtelser
Styrelsen godkände tre andrahandsupplåtelser på Liljegatan 4 D, S:t Göransgatan 24 C samt S:t Göransgatan 22. 

Städning
På föreningsstämman lyftes behovet av att vi blir bättre på att städa efter det att vi har hyrt våra gemensamma utrymmen så som samlingslokal och övernattningsrum. Det är vi som föreningsmedlemmar som ansvarar för att rummet är städat och snyggt efter det att vi har hyrt. För att underlätta att städningen blir av så kommer styrelsen att köpa in rengöringsmedel som placeras i kök och övernattningsrum. Tack för att du är med och håller våra gemensamma utrymmen rena. 

Container
Ca två gånger per år ställer vi upp containrar på gården. Syftet är att underlätta för oss som bor här att kunna slänga grovsopor och elektronik. Planera redan nu in fredagen den 18 oktober till söndagen den 20 oktober. 

Brandrond
En första brandrond är genomförd (se info i nyheten från styrelsemötet i juni). Styrelsen har inventerat behovet av skyltar som visar nödutrymningsvägar i våra källare. Det införskaffas inom kort. 

Nästa möte
Styrelsen sammanträder onsdagen den 11 september kl. 18.00. 

Kontakta oss gärna via vår förvaltare om du har frågor. 

Hälsningar från styrelsen

 


Till nyhetslistan