Styrelsemöte i maj

11 juni 2023 Tisdagen den 23 maj sammanträdde styrelsen.

Koddosor

Joacim Ahlinder, säljare på Certego, besökte oss för att berätta om möjligheten att utöka fastighetens skalskydd med hjälp av andra koddosor än de som vi har idag.  

 

Asfaltering av parkeringen

Asfalten på vår parkering är i dåligt skick och behöver bytas ut. Vi delar parkeringsytan med våra två grannföreningar. Anki Öberg, ordförande i föreningen, har haft möten med grannföreningarna. Samtal fortsätter kring möjligheten att dela på arbete och kostnad.

 

Vårsyn

Varje vår gör vi i styrelsen - tillsammans med vår förvaltare (och ibland även med våra vaktmästare) - en så kallad vårsyn. Det innebär att vi går runt genom våra fyra fastigheter för att uppmärksamma eventuella problem som behöver åtgärdas. Årets vårsyn ägde rum den 19 april. Vi i styrelsen gick igenom åtgärdslistan efter vårsynen och kunde konstatera att det mesta nu är åtgärdat.

 

Montering av innegivare

I början av maj lät vi installera innegivare, det vill säga inomhustemperaturmätare, i 36 av föreningens 142 lägenheter. Syftet är att kunna utföra mätningar för att undersöka hur vi kan minska vår energianvändning. Stort tack till alla föreningsmedlemmar som ställde upp!

 

Nästa möte
Styrelsen sammanträder den 27 juni kl. 19.00.

 

Kontakta oss gärna om du har frågor.

Hälsningar från styrelsen i HSB brf Åttan i Uppsala


Till nyhetslistan