Styrelsemöte

31 oktober 2022 Torsdagen den 27 oktober sammanträdde styrelsen.

Förvaltarrapporten
På mötet gick vi igenom förvaltarrapporten, det vill säga sammanställningen över det som föreningens förvaltare på HSB har hjälpt oss med sedan förra mötet. Det kan t.ex. handla om andrahandsuthyrningar, avgifter som inte betalats in i tid och försäljningar.


Balkongbesiktning
Vi behöver genomföra en statusbesiktning av bostadsrättsföreningens balkonger. Syftet är att fastställa balkongernas befintliga skick och ta fram eventuella underhållsåtgärder. Styrelsen har tidigare beslutat att anlita företaget Bjerking AB. I slutet av november undersöks några utvalda balkonger. Om just din balkong skulle beröras så kommer du att bli kontaktad. 

Trappstädning
Styrelsen beslutade att ta in offerter på trapp- och källarstädning. 

Trädbeskärning
Styrelsen har tidigare beslutat att låta beskära bigarråträden utmed parkeringen vid S:t Göransgatan. Syftet är att inga grenar ska hänga över parkeringsplatserna. Företaget Erikssons trädvård AB kommer under januari 2023 att genomföra trädbeskärningen. Vi återkommer med mer information när det närmar sig.

Stamspolning
Det pågår stamspolning av köks- och badrumsavlopp. Tyvärr har underleverantören till HSB Boservice i Uppland AB haft svårt att få tillgång till alla lägenheter. Vi påminner återigen om att ha för vana att ställa dörren i säkerhetsläge så att lägenheten kan nås med huvudnyckel.  

Lediga förråd
Det finns två lediga förråd för uthyrning. Kontakta gärna vår förvaltare om du är intresserad

Julgran
Adventstiden närmar sig. Styrelsen beslutade att även i år ordna en julgran till varje innergård.  

Återkom gärna till oss om du har frågor. Du hittar våra kontaktuppgifter på hemsidan

Hälsningar från styrelsen


Till nyhetslistan
Förråd
27 oktober 2022
Kontaktuppgifter
07 november 2022