Styrelsemöte

01 december 2022 Måndagen den 21 november sammanträdde styrelsen.

Ny ordförande

Ida Raninen Laggar, tidigare ordförande i föreningen, har flyttat. Jan Balkestål, tidigare vice ordförande, är numera ordförande i föreningen. Styrelseinformationen i varje trappuppgång har blivit uppdaterad liksom informationen på hemsidan.

 

Ledig lokal

Efter det att förra hyresgästen flyttade ut står källarlokalen på S:t Göransgatan tom. Styrelsen träffade Hans Moberg, mäklare på Roi fastighetsmäkleri, innan mötet. Han berättade hur han skulle kunna hjälpa föreningen att hitta en ny hyresgäst till källarlokalen. Styrelsen beslutade att begära in en offert från Hans Moberg.

 

Fläktar

Föreningen har problem med några tjutande fläktar. Styrelsen beslutade att anlita HSB Boservice i Uppland AB för att byta ut två av fläktarna i föreningen.

 

Budgetförslag 2023

Föreningens ekonom på HSB har tagit fram ett budgetförslag för bostadsrättsföreningen. Styrelsen samtalade kring förslaget och återkommer med mer information.

 

Stengmangel

I ett av våra mangelrum finns en gammal (och tung) stenmangel. Styrelsen har tidigare beslutat att ta bort denna. Företaget Stenmanglarna kommer inom kort att forsla bort stenmangeln.

 

Valberedningen

Föreningens valberedning ska enligt stadgarna bestå av minst två medlemmar. I dagsläget finns enbart en person i valberedningen. Styrelsen söker efter en person som kan bli en del av valberedningen. Jan Balkeståhl är kontaktperson.

 

Container på innergården

Styrelsen beslutade att beställa en container för grovsopor och en behållare för elektronik. De kommer att ställas upp på kortsidan av Liljegatan 4 D från fredagen den 13 januari 2023 till söndagen den 15 januari 2023.

 

Nästa möte

Nästa styrelsemöte äger rum tisdagen den 13 december kl. 19.00.

 

Återkom gärna till oss om du har frågor. Du hittar våra kontaktuppgifter på hemsidan

 

Hälsningar från styrelsen


Till nyhetslistan
God jul
21 december 2022