Styrelsemöte i januari

05 februari 2023 Tisdagen den 24 januari sammanträdde styrelsen.

Stamspolning

Under slutet av 2022 gjordes en stamspolning av köks- och badrumsavlopp. Syftet var att underhålla och förebygga så att våra rörstammar inte sätts igen. Hantverkarna kunde tyvärr inte utföra stamspolningen i alla lägenheter eftersom dörrarna inte hade satts i serviceläge. 

Det är viktigt att stamspolningen sker i samtliga lägenheter. Det är därför glädjande att ytterligare 25 lägenheter har kunnat spolas. Ett fåtal lägenheter kvarstår. Åtgärder vidtas nu kring de lägenheter där stamspolning inte har kunnat göras. 

Brandsäkerhet

Styrelsen beslutade att låta göra en brandskyddskontroll av våra lokaler. 

Beskärning av körsbärsträd

Körsbärsträden utanför S:t Göransgatan 22 har nu beskurits av arborister. Syftet var att ta bort grenar som bredde ut sig över parkeringen. 

Fläktbyte

Fläktbyte pågår på Liljegatan 6 C och Torkelsgatan 2 B. Arbete med montering och justering bör vara klart under vecka 6.

Andrahandsupplåtelse

Vi i styrelsen samtalade om andrahandsupplåtelse. Om du vill hyra ut din lägenhet i andra hand vänder du dig till vår förvaltare. Kontaktuppgifter finns på hemsidan. Andrahandsupplåtelse kan beviljas om den är av tillfällig karaktär och om godtagbara skäl finns.

Stenmangel

Stenmangeln har nu forslats bort. Vi i styrelsen samtalade om vad lokalen ska användas till istället. 

Valberedning

Föreningens tidigare medlem i valberedningen har behövt lämna sin plats. Det innebär att förneingen nu står utan valberedning. Vi i styrelsen axlar ansvaret så länge. 

Styrelsemedlemmar som slutar

Andreas Lennartsson och Maja Kristiansson Gran lämnar styrelsen på grund av flytt och utlandsstudier. 

Föreningsstämma

Den årliga föreningsstämman äger rum den 21 mars kl. 19.00. Varmt välkommen! 

Återkom gärna till oss om du har frågor. Du hittar våra kontaktuppgifter på hemsidan. 

Hälsningar från styrelsen


Till nyhetslistan