Medlemsinformation från senaste styrelsemötet

13 augusti 2021

Hej!

Ordinarie styrelsemöte för augusti hölls den 10 augusti i Pergolan på gården. 

1. De flesta som velat ha brandvarnare har nu fått dessa. Installationerna har gått bra men några har upplevt att brandvarnaren ramlat ner. EFTAB som gjort installationen har lovat att åtgärda detta. Ring Fredrik Sjöstedt på tel. 070-621 37 13 så fixar de en ny installation.

2. Snart är det nya inpasseringssystemet installerat. Vi kommer då att få 3 st ”taggar” (per lägenhet) som kan användas istället för kod eller nyckel om man vill. Vi återkommer om hur dessa skall kvitteras ut. En chans till detta blir troligen på vår medlemsdag den 29 augusti, se punkt 3 nedan.

3. Den 29 augusti har vi medlemsmöte/samkväm på gården mellan kl.14-16. Mer information kommer att anslås lite närmare men vi planerar för korvgrillning och kaffe. Vid alltför dåligt väder ställer vi in.

4. I samband med grävningarna i källare och under densamma måste entreprenören ha tillgång till alla gamla soprum som har avlopp samt andra förråd med avlopp. Vi förvarnar redan nu om att dessa kommer att behöva tömmas samt att det blir väldigt begränsad tillgång till källaren när arbetet påbörjas. Arbetet påbörjas möjligen i slutet på september.

Nästa styrelsemöte blir den 14 september.

Hälsningar

Styrelsen i BRF Fasanen