Påminnelse - välkommen på stomvisning 6 februari

26 januari 2018 Vi har nöjet att bjuda in dig i trapphus 3 till stomvisning den 6 februari, då du träffar medarbetare från HSB och Mäklarhuset. OBS Du som redan anmält dig kan lugnt bortse från denna påminnelse.

Stomvisningen är ett bra tillfälle att skaffa dig en uppfattning om lägenhetens planlösning och utsikt. Samtidigt är det bra att vara lite förberedd på att mycket arbete återstår i lägenheten. Vid detta första besök kommer tak och väggar att vara omålade, golven endast spacklade och inredning i kök och badrum ännu inte monterad. Du kanske upplever lägenheten som mindre än den verkligen är men det är en "synvilla" som försvinner när lägenheten är inflyttningsklar.

I samband med visningen bjuder vi på enkel förtäring (wraps eller liknande). Glöm inte att ta på dig bekväma skor!

Datum: tisdag 6 februari 2017
Tid: klockan 17.30-18.30
Plats: Samling i visningslägenheten på Östra Ågatan 95.
OSA: senast 1 februari 2018 till anna.dahlin@hsb.se

Säkerheten i fokus
Stomvisningen är det första tillfället för dig att besöka din lägenhet, då vi av säkerhetsskäl inte kan släppa in någon på bygget annars. Vid visningen är det mycket viktigt att du följer anvisningar på platsen samt respekterar avspärrade områden.

Småbarn får ej tas ut på bygget
Om du har små barn måste de dessvärre stanna utanför med en närstående vuxen medan du besöker lägenheten. Detta av säkerhetsskäl, då vi bland annat saknar säkerhetsutrustning i rätt storlek för våra allra yngsta kunder ...

Varmt välkommen!