Planerat strömavbrott 22 april - Förberedelse för nya laddplatser till garaget

09 april 2021 Som tidigare meddelats har styrelsen beslutat att expandera antalet laddplatser i garaget från 24st till 48st efter att Naturvårdsverket godkänt och beviljat vår ansökan om bidrag för investeringen.

Huvudentreprenör är efter upphandling utvald (City El & Tele) och första steget i arbetet är att expandera vår huvudcentral. Detta arbete kommer att utföras 22 april kl. 07.30-10.30. Under arbetets gång bryts strömmen till hela huset tillfälligt vilket medför att hissarna INTE kommer att fungera. Nödvändiga mått och steg kommer att tas för att säkerställa att ingen försöker åka och fastnar i hissarna denna tid.

Det specifika arbetet utförs av Kontex Konstruktion & Montage i Uppsala AB som även är företaget som byggde samtliga elcentraler till vårt hus när det uppfördes. 

Resterande arbete utförs av City El & Tele som i steg två kommer att montera kablar och nya laddboxar i garaget. Datum för det arbetet är ännu inte fastställt.

Ovan information kommer även att distribueras i medlemmarnas brevlådor kommande vecka (v15). 

Frågor om projektet kan ställas till styrelsens mailadress styrelsen.brfhamnen402@gmail.com alternativt ringa styrelsens ordförande Niclas Wadestig på 0705 555 777.

Med Vänlig Hälsning / Styrelsen


Till nyhetslistan