Stämma 2021

26 februari 2021

Under rådande förhållande har Styrelsen beslutat att ingen fysisk Stämma kommer att äga rum 2021. Stämman kommer istället hanteras medelst poströstning vilket är enligt tillfällig lagändring som gäller fram till 2021-12-31. För närvarande är målet att Stämman kommer att ske första halvan av maj och mer detaljerad information kommer inom kort.

Enligt Brf Hamnens stadgar gick tiden ut att lämna motioner 2020-12-31. Det är givetvis medlemmarnas eget ansvar att känna till detta och det finns egentligen inget skäl till undantag. Men det faktum att pandemin i stora delar har lamslagit Sverige och många aktiviteter satts på undantag har Styrelsen beslutat att förlänga möjligheten att lämna in motioner till 15 mars 2021. Motioner skickas till Styrelsens mailadress styrelsen.brfhamnen402@gmail.com alternativt postas i någon av Styrelsemedlemmarnas brevlådor.

Vecka 9 börjar reparationsarbetet av dörrar i källare efter inbrott hösten 2020. Enligt leverantören kommer arbetet sannolikt pågå under hela veckan. Inget behöver flyttas men iaktta försiktighet när ni befinner er i närheten av arbetet.

Med Vänlig Hälsning / Styrelsen i Brf Hamnen


Till nyhetslistan