Aktuellt från projektet

15 mars 2023 Här kommer en hälsning från brf Luthagen Strand där arbetet pågår med full fart. På bild 1 syns hur huset växer fram längs Luthagsesplanaden.

På bild 2 syns hörnhuset vid Fyrisån och Luthagsesplanaden. Det reser sig nu fyra våningar över marken. I bakgrunden syns även "punkthuset" som hunnit fem våningar upp. Än så länge saknas tegel på ytterväggarna, detta kommer att muras när taket ligger på.

Bild 3 visar gjutning av källargolv för nästa etapp, Luthagen Strand 2. Till höger i bild syns en träregel i golvet. Syftet med denna är att skapa en avdunstningsränna för smält- och regnvatten i garaget.

Inglasning av balkonger
För dig som vill glasa in din balkong är det bra att veta att det finns färdigt bygglov för inglasning när du flyttar in. HSB kommer att bistå med beställningsunderlag till en utvald leverantör samt prislista. Efter inflyttning kan du göra din beställning direkt hos leverantören. Prislista m.m. kommer preliminärt att distribueras i början av 2024.

Detta händer fram till inflyttning

Våren 2023

  • Tillvals- och inredningsperiod pågår för fullt. När det är dags för inredningsval för ditt trapphus kommer du att bli kontaktad.

Hösten 2023

  • Stomvisning av lägenheter påbörjas och trapphus 1 på Vanadisvägen 15 är först ut. Separat inbjudan till stomvisningstillfällena kommer närmare inpå visningarna.

Kvartal 1-2024

  • Upplåtelseavtalen börjar tecknas. Du kommer att kontaktas av våra mäklare i god tid innan.

Kvartal 2-2024

  • Nu händer det du säkert längtat efter ett bra tag - det är dags för visning av din färdiga lägenhet.
  • Fakturor för slutlikvid och tillvalsfakturor skickas ut.
  • Preliminärt sker inflyttningar med start kvartal 2, 2024.

OBS Vänligen notera att samtliga angiva tider är preliminära.

Inredning och tillval
Några av er har redan hunnit träffa Anette Olsson, inredningsansvarig, på möte i visningslägenheten, där det finns prover på allt från klinker till köksluckor. Anette guidar igenom alla val och hjälper dig gärna att få till en "röd tråd" i inredningen.

- Det är så roligt att träffa alla engagerade köpare som frossar i en massa unika inredningsval, hälsar Anette Olsson.

  • Bild 1.jpg
    Bild 1.jpg
  • Bild 2.jpg
    Bild 2.jpg
  • Bild 3.jpg
    Bild 3.jpg