Grattis till ditt köp!

22 november 2021 Stort grattis till ditt köp av en ny lägenhet i HSB brf Luthagen Strand. Väldigt många har velat köpa bostad i detta fina projekt och till följd av det stora intresset har vi tyvärr inte kunnat erbjuda alla den möjligheten. Därför är det på sin plats att säga extra mycket grattis till dig som kommer att få flytta in här, i en modern och välplanerad bostadsrätt vid Fyrisån.

Vad händer fram till inflyttning?
Under byggtiden kommer du löpande få information via nyhetsbrev om vad som händer på byggarbetsplatsen och om utvecklingen av ditt nya boende. Du bjuds även in till infoträffar, personlig träff med vår inredningskoordinator, visning av byggarbetsplatsen samt så småningom visning av din nya lägenhet.

Spadtag planeras
Till att börja med planerar vi för ett kommande ”spadtag” på tomten, i kombination med en lunch, där du får tillfälle att träffa dina blivande grannar, våra mäklare samt medarbetare från HSB. Preliminärt sker spadtaget under kvartal 1, 2022 och detaljerad inbjudan kommer lite längre fram.

Aktuellt på tomten
Kanske har du redan gått förbi tomten och sett att vi börjat med diverse förberedande arbeten? Det handlar bland annat om rivning av en befintlig skolbyggnad som inte längre behövs. Rivningen beräknas vara klar i början av december.

Under hösten har även en telestation flyttats och vissa omdragningar har gjorts av ledningar i marken. Just nu pågår en omdragning av en stor dagvattenledning, en flytt som krävs för att ge plats för våra kommande byggnader. Detta arbete beräknas vara klart i januari 2022.

Frågor och funderingar?
Du är alltid varmt välkommen att kontakta våra mäklare hos Riksmäklaren:

Ulrika Lööf, mobil: 070-201 43 93, e-post: ulrika.loof@riksmaklaren.se
Carolina Sohlberg, mobil: 070-548 08 04, e-post: carolina.sohlberg@riksmaklaren.se

Vänliga hälsningar
HSB Uppsala