Styrelsemötet 15/5 2024

16 maj 2024 Fixardagen 19 maj, cykelrensning, stamrenoveringen, laddplatser och Gottsunda centrum 50 år.

Fixardag söndag 19 maj, kl 10-16
Vi samlas alla till vårens stora FIXARDAG i SERENADEN:
söndag den 19 maj kl 10-16. Våra trevliga fixardagar använder vi till att fixa till lite runt våra lägenheter och i vårt fina område efter vinterns framfart. Container för grovsopor – men inte trädgårdsavfall, elektronik eller miljöfarligt avfall, finns vid kvartersgården. Passa på att slänga gamla brädor och eventuella övergivna odlingslådor.
Vi planerar korvgrillning. Det kommer att finnas korvar med och utan fläsk samt alternativ för vegetarianer.
Ta på oömma kläder och kom till kvartersgården från kl 10. Vi får också tillfälle att samtala om hur det är att bo i Serenaden och göra det trivsamt.

Cykelrensning

Cykelrensning kommer att utföras i föreningen. Övergivna cyklar ska bort. Därför kommer alla cyklar att märkas med en grön lapp. Vill du behålla din cykel tar du bara bort lappen så får cykeln vara kvar. Mer info kommer.

Stamrenoveringen

Arbetet med stamrenoveringen går nu in i en fas för detaljplanering. Tidplaner ska fastställas och entreprenörer anlitas.

Laddplatser för elbilar

Arbetet fortsätter med målet att presentera ett förslag i början av hösten.

Gottsunda centrum 50 år

Gottsunda centrum firar 50 år på lördag den 25 maj. Under kvällen kommer bl.a. vår Yasir, alias Y4ska, från Musikvägen 16 att uppträda. Det går bra för honom nu så det måste vi se! Mer info: klicka här!

- Din förening – SERENADEN -