Information till medlemmarna

01 januari 2014 Information från styrelsemötet 19 december 2013

Rastning av hundar 
Det är inte tillåtet att rasta hundar inom bostadsområdet! Det låter självklart, men alla verkar inte känna till det. Inte heller får man ha hunden springande lös inom området! Det finns små barn som kan bli skrämda och förstås människor som helt enkelt är hundrädda.

Radhusens vattenutkastare 
Alla ni som bor i radhus måste komma ihåg att ta bort ev slang från vattenutkastaren på utsidan av huset! Blir det kallt och systemet fryser kan allvarliga skador uppstå och det får lägenhetsinnehavaren i så fall betala själv! 

Hemsidan och bredband 
Titta gärna in på vår fina hemsida! Där finns mycket värdefull information bla om bredbandet som kommer att installeras under början av nästa år!

Nya lekplatserna 
Finputset på de nya lekplatserna sker under våren, men det går förstås bra att leka och ha kul redan nu på båda platserna!

Julklapp till alla medlemmar 
En julklapp till oss alla i bostadsrättsföreningen! Ingen avgiftshöjning under det kommande året!

God Jul och Gott Nytt År till er alla 
önskar styrelsen och vicevärden

Nästa styrelsemöte blir torsdagen den 23 januari 2014. Om du har ett ärende som du vill att styrelsen ska behandla måste det anmälas minst en vecka innan mötet, så att det kan förberedas på bästa sätt. Vill du framföra ditt ärende muntligen innan sammanträdets början går det förstås också bra.