Medlemsinformation

27 maj 2019 Lekplatser, Tvättstugor, Energideklaration och Pallkragar

LEKPLATSER

Alla lekplatser är besiktade och godkända.

TVÄTTSTUGOR

Det är nu nya tvättmedelsfack i alla tvättmaskiner. Tvättstugorna kommer inom kort att storstädas. Vi kommer också att märka upp vilket medel som gäller i respektive fack. Med detta så hoppas styrelsen att vi alla hjälps åt att hålla rent och snyggt i tvättstugorna.

ENERGIDEKLARATION

Föreningen har gått igenom en miljöbesiktning. Deklarationen finns på hemsidan om ni är intresserade av att läsa den. Sammanfattat så ligger vi bra till i vårt miljötänk. Viktigt att vi alla tänker på vår vattenförbrukning och inte slösar i onödan. Extra viktigt med tanke på våra varma somrar och milda vintrar.

PALLKRAGAR

Styrelsen har blivit uppmärksammad på att det har satts upp pallkragar för odling på våra allmänna ytor. Dessa områden är just allmänna och därmed öpnna för allas trevnad, men de är inte avsedda för privata ändamål såsom odlingar. Eftersom växtligheten redan har satt igång får pallkragarna finnas kvar till årets säsong är över. För de odlingsintresserade får styrelsen hänvisa till de odlingslotter som finns i Stenhagen, t.ex. bakom Östra Stenhagenskolan.