Information från styrelsen

02 juni 2020 Styrelsemöte. Årsstämma, TV/Bredband, Uteplats, Framsida.

Årsstämma 9/6

Iom omständigheter med covid-19 finns det möjlighet för de som inte kann närvara att lämna en fullmakt till din granne (enlg lag 2020:198). Alternativt kontakta styrelsen för att lämna fullmakten. Mer info finns tillgängligt i trapphusen.

TV och bredbansinfo

Nya switchar kommer att installeras som tillåter för högre hastigheter. Alla kommer automatiskt bli uppgraderade från 100/10 till 100/100. TV-paket kvarstår oförändrat. Det är full möjligt att lägga till tjänster till din TV eller får högre bredbandshastigheter, då kontaktar du leverantören privat. Varje hushåll kommer även att få en ny router. Mer info finns uppsatt tillgängligt i trapphusen.

Uteplats

Som ni kanske sett börjar den ta form. Blommor är numera satta och grill är beställd. Denna plats är tillgänglig för alla medlemmar. Det är bara ta åt sig av läget och njuta av sommarvädret på baksidan av våra hus.

Tisdagar 14:30 anordnas ett gemensamt fik på uteplatsen. Ta med dig din egna fikakorg (om du vill) och umgås med dina grannar.

Framsida

Ångtvätt som tar bort ogräs och övrigt sumts kommer att genomföras vid husens framsidor. Detta har redan utförsts en gång och kommer totalt att utföras 7 gånger med avslut i september.