Distriktsmötet 071119

19 november 2007 En rapport från distriktsmötet hittar ni här.

Deltagare från vårt distrikt som består av Bostadsrättsföreningar i Vålberg, Grums och Säffle samlades kl 18.00 i Gärdesgården för att än en gång diskutera nyheter inom HSB och övriga frågor som rör våra bostadsrättsföreningar.Denna gång deltog 16 personer vilket är något färre än vanligt, av dessa 16 personer så representerades HSB Centrala Värmland av fem personer.

Mötesdiskussioner
Efter det att vi i Brf Karlberg hälsade alla närvarande välkomna fick vi chansen att berätta om vår förening och hur vi i styrelsen arbetar med föreningens olika delar.
Därefter var det dags för en uppskattad fikapaus där alla fick en chans att diskutera lite mer informellt.
Efter kaffet var det dags för HSB CVs nya VD Anette Björkman att presentera sig själv och hennes visioner, ett uppskattad inslag då vi fick möjlighet att träffa vår nytillträdda VD.
Därefter lämnades ordet över till Lars Lindgren som är ansvarig för vårt distrikt samt medlem av HSB CVs styrelse.
Lars berättade bl.a om HSB:s kod för föreningsstyrning.
Efter detta var det dags för Lars Olsson, webbmaster i BRF Lunna, Skoghall som informerade de bostadsrättsföreningar som ej har hemsida om hur de på ett enkelt sätt kan marknadsföra sin förening via detta media.

Forts.
När vi hade informerats om HSB Webb var det Göran Engströms tur, Göran är även han medlem av HSB CVs styrelse.
Göran berättade bl.a om HSBs värderingar, vad HSB står för och framtidsvisioner för hur boendet i HSB kan utvecklas.
Efter detta informerades vi om HSB Kompassen som är ett styrdokument för HSB rörelsen.

När informationen var avklarad fortsatte kvällen med diskussioner om olika funderingar och problem som bostadsrättsföreningarna ställs inför varje dag.

Kvällen dokumenterades av Annci Falk, kommunikatör på HSB Centrala Värmland

Till sist
Mötet var väldigt uppskattat och vi fick mycket beröm för hur vi sköter föreningen samt våra planer inför framtiden och vi hoppas att vi får möjlighet att vara värd för fler distriktsmöten i framtiden.

På HSB CVs hemsida hittar du information om HSB:s kod för föreningsstyrning, HSB Kompassen samt mycket mer som rör det som diskuterades denna kväll.

  • 1241754693.jpg
    1241754693.jpg
  • 2003011061.jpg
    2003011061.jpg
  • 3309525477.jpg
    3309525477.jpg