Glöggträffen!

22 november 2011 Den andra adventssöndagen gick årets traditioella glöggträff av stapeln. Det kom ca 35 personer till vår fina grillplats i parken för att koppla av en stund från julstöket. Där kunde vi njuta av värmande glögg med pepparkakor och mätta magen med nygrillad korv. Nytt för i år var att vi fick höra några julsånger framförda à capella av Annika och sonen Albin. Det märktes att Albin redan har stor scenvana. Han spelar just nu teater på Tempelriddaren och har deltagit i TV-programmet Wild Kids.

 

 

 

 

 

  • När solen dalade var det dags för grillmästare Malte att tända grillen och för oss andra i styrelsen att bära bord, plocka fram alla tillbehör, duka, lägga ut sittunderlägg och värmande plädar och tända ljus och marschaller. Blåsten ställde till det lite, men med lte envishet det gick bra ändå.
    När solen dalade var det dags för grillmästare Malte att tända grillen och för oss andra i styrelsen att bära bord, plocka fram alla tillbehör, duka, lägga ut sittunderlägg och värmande plädar och tända ljus och marschaller. Blåsten ställde till det lite, men med lte envishet det gick bra ändå.
  • Våra äldsta boende var ute i god tid för att få njuta av gemenskap och värmande glögg. Träffens yngsta deltagare var runt 3-4 år, så ålderspannet var stort.
    Våra äldsta boende var ute i god tid för att få njuta av gemenskap och värmande glögg. Träffens yngsta deltagare var runt 3-4 år, så ålderspannet var stort.
  • Grillmäster Malte serverar nygrillat till Annika och Albin.
    Grillmäster Malte serverar nygrillat till Annika och Albin.
  • Det var en trevlig överraskning, när Annika och Albin ställde sig på grillplatsen och började sjunga.
    Det var en trevlig överraskning, när Annika och Albin ställde sig på grillplatsen och började sjunga.
  • Med kala mörka träd och månen som kuliss genomförde Annika och Albin sitt program med julsånger. Mycket uppskattat!
    Med kala mörka träd och månen som kuliss genomförde Annika och Albin sitt program med julsånger. Mycket uppskattat!
  • Man kan både äta korv och dricka glögg medan man lyssnar. Som helhet blev det en mycket lyckad och trivsam träff. Tack till alla inblandade!
    Man kan både äta korv och dricka glögg medan man lyssnar. Som helhet blev det en mycket lyckad och trivsam träff. Tack till alla inblandade!