Infoblad april-2022

24 april 2022


Brf Soldattorpet april 2022

Hej!

Information inför målningen
Målningsarbetet kommer starta v. 15-16 med att de tvättar husen längst ner på området.
De tvättar både fyrorna och treorna samtidigt. Själva målningen startar sedan med fyrorna, nr. 62, 64, 85, 83, 50 och 52.
De kommer måla alla fyror först, så när de är klara med ovan nämnda fyror fortsätter de med andra fyror, så även om treorna tvättas samtidigt så kommer de inte målas vid det tillfället. Information kommer att komma ut löpande. Värmepumpar och markiser kommer plastas in och behöver inte tas bort, men allt annat mot fasaden behöver avlägsnas. Om man har ett tak uppsatt mellan huset och förrådet behöver det lyftas av.
Egna förråd som man har byggt ombesörjer man själv. Vill man göra upp med målarna så är det upp till var och en. Färgkoderna kommer finnas om man vill fixa allt själv.
Agneta och Katarina kommer gå runt och kolla de orginalväggar som finns mellan våra hus både på framsidan och baksidan. De som inte har kvar de väggarna behöver inte fundera.

 

Blå huset
När vi bokar Bastun, Övernattningsrummet och Lokalen så får vi inte boka upp oss på flera tillfällen samtidigt. Först när det bokade tillfället är avklarat kan nästa bokning läggas.
Under hela perioden som vi har målarna här kommer lokalen i Blå huset användas dagtid.


 

Container
Container för trädgårdsavfall kommer på plats under v. 14.

Sopning
Så fort snö och is smält undan kommer området sopas. Vi behöver alla hjälpas åt att sopa ut gruset till mitten av vägen, så att man kommer åt lättare. Även vid garagen behöver vi sopa gruset ut mot mitten. Tänk dock på att inte bilda stora högar.

Städdag 7 maj kl. 10:00-14:00

Vi hoppas på bra väder och stor uppslutning när vi har vår städdag. Vi samlas vid blå huset kl. 10:00. Korv, kaffe, dryck och fika finns att spisas vid Blå huset runt 12-tiden.

 

Vicevärdskontoret  

Öppet måndagar kl. 18-19.

Ring eller skicka ett mejl om ni har bokat rum/lokal och behöver nyckel, eller om det är något annat som ni undrar över eller behöver hjälp med.

 

Ha det fint!