5 härliga tips i sommar!

03 april 2023 Som HSB-medlem har du tillgång till många populära medlemserbjudanden. Här är fem förslag som passar perfekt nu när värmen är här!

 

1. Funnys äventyr: 100 kr per biljett

Ett kulturhus vid Mobilia i Malmö för stora och små barn, och en värld full av sagor! Hälsa på hos Funny och alla hennes vänner som Alfons Åberg och Pettson & Findus. För medlemmar i HSB Malmö är inträdet 100 kronor per person (barn 0-2 gratis). Ordinarie pris är 125 kronor på vardagar och 145 kronor på helger och lov. 

Ta del av erbjudandet på Mitt HSB 

 

2. Skånes Djurpark: Rabatt vid kampanjer

I parken väntar spännande upplevelser för små och stora, mitt i Skånes vackra natur. Lär känna parkens alla djur och utmana dig på hinderbanor. Som medlem i HSB Malmö får du ta del av attraktiva kampanjerbjudanden, ofta kring skolloven, hos Skånes Djurpark med rabatt på ordinarie inträdesbiljetter. 

Ta del av erbjudandet på Mitt HSB

 

3. Prova på Nextory

Lyssna på en bok på stranden, i hängmattan eller när du går en promenad. Nextory är en prenumerationstjänst med ljudböcker, e-böcker och digitala magasin. Testa gratis i 60 dagar.

Ta del av erbjudandet på Mitt HSB

 

4. FC Rosengårds hemmamatcher: Gå 2 betala för 1 

Ett vårtecken om något är att fotbollssäsongen kickar igång. Köp en biljett till FC Rosengårds hemmamatcher via ticketmaster.se och visa upp biljetten på plats tillsammans med ditt HSB-medlemsbevis, så får du ta med en kompis gratis.

 

5. Rabatt på hotell

Passa på att upptäcka vårt avlånga land i sommar, eller varför inte ta en avstickare till något av våra vackra grannland? Strawberry, som tidigare hette Nordic Choice Hotels, har över 200 hotell i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Baltikum. Som HSB-medlem får du rabatt på hotellvistelser i norden. 

Ta del av erbjudandet på Mitt HSB

 

Förmånerna finns på Mitt HB

Du hittar alla dina förmåner på Mitt HSB här: Erbjudanden och samarbetsavtal (hsb.se). Du har automatiskt ett användarkonto på Mitt HSB. Logga in med BankID eller lösenord via ”logga-in”-knappen här på hemsidan. Om du saknar BankID och har glömt ditt lösenord, kan du begära ett nytt på inloggningssidan. 

Vill ni hellre sätta upp ett fysiskt anslag? Här är ett förslag